Tonje Daffinrud legger opp

Etter fem år på Ladies European Tour gleder hun seg til et liv også utenfor golfen.Tonje Daffinrud, Vestfold Golfklubb, har i en årrekke vært en av Norges beste kvinnelige golfere etter Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord. Hun kan se tilbake på flere år på aldersbestemte landslag med representasjon i EM, VM og Junior Solheim Cup, samt college-spill i USA.  – Beslutningen har modnet seg over tid selv om OL har holdt meg gående. Skal du hevde deg internasjonalt må du være hundre prosent motivert, og jeg har merket at jeg er klar for å se hva livet kan by på også utenfor golfen. Da føles det riktig å gi seg nå, sier Tonje.

I 2014 spilte Daffinrud seg inn på Ladies European Tour. Siden har hun spilt fast på touren der hun kan se tilbake på tre topp-10-plasseringer. Hun kan skilte med til sammen med fire profesjonelle seirer i karrieren, en kongepokal 2016, deltagelse i fire British Open, samt OL-deltagelse i Tokyo i august.

– Vi ønsker å takke Tonje for de mange gode golføyeblikkene hun har gitt oss og er stolte av at hun har representert Vestfold Golfklubb – samtidig har vi full forståelse for avgjørelsen, og ønsker henne lykke til videre!

Se for øvrig utfyllende intervju på norskgolf.no